Torsten Schack : det har været et godt Folketingsår

Folketingsåret har været et godt et af slagsen. Sådan lyder det fra Venstres Torsten Schack Pedersen, der er valgt i Thisted Kredsen. Han opremser en lang række initiativer, som regeringen har gennemført.

– Det er heldigvis rigtig mange. Vi har afskaffet PSO afgiften, vi har udflyttet over 500 statslige arbejdspladser til Nordjylland, vi har øget realkreditbelåningen i sommerhuse, vi har liberaliseret planloven, og vi har lavet en boligskatteaftale, som betyder, at rigtig mange i landdistrikter og mindre byer kommer til at betale mindre i boligskat, siger han til TV2 Nord.

På trods af de mange små sejre, så er der alligevel flere ting Torsten Schack Pedersen gerne ville have haft gennemført.

– Vi må særligt ærgre os over, at vi desværre ikke har muligheden for at lave de trafikinvesteringer, som kunne være til stor gavn i Nordjylland. Der er rigtig mange vigtige trafikprojekter, som jeg rigtig gerne ville have været med til at sætte i gang allerede nu. Men nu har vi med vores 2025-plan sikret, at der bliver et råderum til at sikre infrastrukturinvesteringer, investeringer i asfalt og de skal selvfølgelig også komme nordjyderne til gavn, siger Torsten Schack.

Selv politikerne efter i dag går på sommerferie, så fortsætter det politiske arbejde alligevel hen over sommeren, indtil åbningen af Folketinget, der sker den første tirsdag i oktober – som altid. Hvilket i 2017 kommer til at være tirsdag den 3. oktober.

Torsdag vil TV2 Nord holde sin egen folketingsafslutning, når flere af de nordjyske politikere, mødes til debat klokken 19:30, for at se tilbage.

Foto : BILA

Forfatter

Related posts

Top