Tore Müller får plads i nyt teaternetværk

I sidste uge blev der afholdt stiftende generalforsamling i SceNet – scenekunstnetværket for Region Nord- og Midtjylland. En forening, der består af 26 professionelle, producerende teatre i de to regioner og som har til formål at sikre teatrene en fælles stemme i kulturlandskabet. Tore Müller, Limfjordsteatrets administrator, blev valgt ind i styregruppen, der udgør SceNets bestyrelse.

– I så lille et land som Danmark må det aldrig kun være en lokal forpligtelse at sikre kunst- og kulturlivet udenfor hovedstaden og de store byer. Det må og skal altid være en national forpligtelse, nu hvor vi ikke længere har amterne til at sikre, at der rent geografisk er en mangfoldighed i udbuddet. Det vil jeg gerne være med til at kæmpe for sammen med SceNet, siger Tore Müller om begrundelsen for at gå med i styregruppen.

Den nye styregruppe består af: talsmand Peter Westphael (teaterleder ved Randers Egnsteater), Per Smedegaard (direktør og kunstnerisk chef for Svalegangen i Aarhus), Lars Sennels (direktør for Teater Vendsyssel), Marianne Lund Jespersen (økonomidirektør ved Aalborg Teater), Tore Müller (administrator ved Limfjordsteatret), Ulrik Skeel (koordinator ved Odinteatret), Marianne G. Iversen (producent ved Teatret Gruppe 38 i Aarhus).

Foto : Limfjordsteatret

Forfatter

Related posts

Top