Torben Overgaard ny borgmesterkandidat i Thy

Det tog kun de 30 fremmødte medlemmer af de konservative vælgerforeninger otte minutter at vælge Torben Overgaard fra Snedsted som ny spidskandidat for De Konservative ved næste Folketingsvalg – samt for Thy’s vedkommende som spidskandidat til valget til kommunalbestyrelsen næste år.

– han er en god mand, der kan bære os videre og er den fornyelse, der skal til og han har det format, der skal til for at udfylde pladsen som spidskandidat, sagde Poul Hvass i sin anbefaling på vegne af Kris Yde og ham selv.

Herefter bragede klapsalverne som tegn på, at Torben Overgaard var valgt.

Fortsætter også som Folketingskandidat
Og Torben Overgaard har været Konservativ spidskandidat til Folketinget for Thisted-kredsen ved det seneste valg. En valgkamp han har høstet stor ros for.

– du har vist dig som en politiker, der lytter til almindelige mennesker og ikke kun kører dit eget løb. Du gjorde det godt ved sidste valg og derfor vil vi gerne bakke op, lød det fra Poul Riis Roesen, der er vælgerforeningsformand på Mors og igen bragede klapsalverne løs som tegn på, at valget var overstået.

Der er mere om aftenens konservative medlemsmøde med Søren Pape Poulsen samt valgene af spidskandidat og Folketingskandidat på LimfjordUpdate.dk i morgen tidligt og i Radionyhederne kl. 07.00.

Forfatter

Related posts

Top