Torben fik frataget sygedagpenge: Nu kræves der en redegørelse

Både Dansk Folkeparti og Enhedslisten kræver nu en hurtig redegørelse fra borgmester i sagen om Torben Hedegaard fra Bedsted, der fik frataget sine sygedagpenge, fordi han tager hobbyfotos. Det skriver Thisted Dagblad.

Thisted Kommune modtog for noget tid siden et anonymt håndskrevet tip som førte til, at Torben Hedegaard mistede sine sygedagpenge og blev bedt at om stoppe det praktikforløb han var i gang med hos Jem og Fix med henblik på et fleksjob.

Thisted Kommune konkluderer i Torben Hedegaards sag, at fotoaktiviteterne sker i et omfang, så kommunen “tvivler på, at dit samlede funktionsniveau er nedsat i en grad, der gør, at du ikke vil kunne være selvforsørgende på arbejdsmarkedet.”

På intet tidspunkt er Torben Hedegaard selv blevet spurgt i sagen hvilket fik hans fagforening til at reagere – og altså også Ib Poulsen fra Dansk Folkepart og Jens Otto Madsen fra Enhedslisten.

Thisted Kommune har ikke ønsket at ikke udtale sig i den konkrete sag. Men Mogens Kruse Andersen, der er direktør i Teknik & Erhverv, skriver i en mail til Fagbladet 3F, at:

– Det er væsentligt at pointere, at Thisted Kommune på ingen måde konsekvent anvender de sociale medier til at belyse personsager.

LÆS OGSÅ:

Anonym henvendelse raskmelder sygemeldt hobbyfotograf

Foto: Claus Bjørn Larsen

Forfatter

Related posts

Top