Tømmergården køber XL Byg Diges i Viborg

XL-BYG Tømmergaarden udvider forretningen og køber XL Byg Diges i Viborg,  mens Roslev Trælasthandel har købt Skive forretningen. Derimod lukker forretningen i Frederiks med udgangen af januar.

– Vi ser frem til at drive forretningen i Viborg videre til både kunders og medarbejderes tilfredshed. Det er en god kollega, vi køber forretningen af, og vi er glade for, at vi har haft mulighed for at deltage som part i det generationsskifte, der er, siger Klaus Hansen, der er direktør og hovedaktionær hos Tømmergaarden.

Grundlagt i 1974
Forretningen i Viborg blev grundlagt i 1974, og blev en del af Diges i 2007. På den attraktive beliggenhed på Randersvej i Viborg er der både trælast, byggemarked og håndværkerbutik.

Med salget skifter forretningen navn til XL-BYG Tømmergaarden Viborg, og de 18 medarbejdere bliver ansat hos Tømmergaarden.

-Forretningen i Viborg står på et solidt fundament med mange gode kunder og dygtige medarbejdere, og vi vil gøre os umage for at både kunder og medarbejdere får et godt indtryk af, hvem Tømmergaarden er, og hvad vi står for, siger Klaus Hansen.

Også bestyrelsesformand Poul Sønder i XL Diges A/S glæder sig over handlen.

– Vi glæder os over, at det er lykkedes at sælge vores forretning i Viborg til Tømmergaarden. Det har været afgørende for os at finde en køber, som vil videreføre de værdier og det forretningsgrundlag vi er kendte for, hvilket er lykkedes med salget til Tømmergaarden, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Opgaven med at integrere en ny forretning er ikke ukendt for Tømmergaarden, men det bliver aldrig rutinearbejde fastslår Klaus Hansen:

Det er en opgave vi går til med en god portion ydmyghed og respekt, overfor det vi skal videreføre, siger han.

XL-BYG TØMMERGAARDEN A/S har med købet af forretningen i Viborg 11 afdelinger med i alt 220 ansatte i Nord- Øst- og Vestjylland. Virksomheden sælger alle former for trælast- og byggematerialer til både private og professionelle kunder.

 

Forfatter

Related posts

Top