Tømmergården køber op i Gjern og Aaby

XL-BYG Gjern Tømmerhandel A/S samt afdelingen XL-BYG Aaby Tømmerhandel er med virkning fra 31. marts 2015 blevet solgt til Tømmergaarden Holding A/S, Nykøbing Mors.

Kurt Buhl, der startede Gjern Tømmerhandel i 1990 og som købte Aaby Tømmerhandel i 2008, har solgt begge forretninger med virkning fra 31. marts 2015 til Tømmergaarden Holding A/S, Nykøbing Mors. Det betyder også, at CF Petersen & Søn A/S, som tidligere var aktionær i virksomheden, træder ud.

– Vores samarbejde med CF Petersen & Søn A/S vil dog også fremadrettet have stor betydning for os, siger Kurt Buhl.

Kurt Buhl fortsætter som direktør i virksomheden og det glæder ham, at han og hans hustru Hanne fortsætter som medejer via holdingselskabet Højholt Holding. Han ser nu frem til samarbejdet, med den nye ejer, der er kommet til:

– Vi deler mange væsentlige værdier med XL-BYG Tømmergaarden. Det gælder højt fokus på kunderne, gode priser og et stærkt fagligt grundlag. Derfor er det også værdier, der bliver gældende under den nye ejer, og det glæder mig. Jeg ser frem til sammen med vores dygtige medarbejdere, at fortsætte vores gode udvikling og vækst sammen med vores nye kolleger i Tømmergaarden. Med den nye ejer, får vi et stærkt økonomisk fundament, og vores konkurrencekraft bliver styrket væsentligt. Samtidig er begge afdelingers fremtid sikret via dette generationsskifte, siger Kurt Buhl.

Virksomheden skifter navn til XL-BYG Tømmergaarden Gjern og XL-BYG Tømmergaarden Aaby.

– Købet af XL-BYG Gjern Tømmerhandel giver os en god markedsposition i Østjylland og ikke mindst Aarhus, hvor der er god aktivitet inden for byggeriet, siger Klaus Hansen, der er direktør i Tømmergaarden Holding A/S og fortsætter:

– Jeg glæder mig til samarbejdet med Kurt Buhl og de øvrige medarbejdere i Gjern og Aaby, som jeg kender som dygtige fagfolk via samarbejdet i XL-BYG. Vi overtager efter vores bedste overbevisning en trimmet forretning, som vi kommer til at udvikle yderligere til glæde for kunderne og vores omgivelser.

XL BYG Tømmergaarden havde inden købet 8 afdelinger i Nord- og Vestjylland med i alt 160 medarbejdere. Med opkøbet i Østjylland er den nye virkelighed 10 afdelinger og knap 200 medarbejdere.

Forfatter

Related posts

Top