Tobias Friis forlænger med Thisted FC

Thisted FC fortsætter med at sikre sig underskriften fra flere af spillerene, som skriver under på lidt længerevarende kontrakter, end man ellers tidligere har været vant til i truppen.

Det kan være med til at sikre kontinuitet i truppen, og dermed hjælpe de resultater og målsætninger, som klubben har, på rette vej.

Midtbanespilleren Tobias Friis er den seneste, der har skrevet under på en ny aftale. Aftalen binder ham til Thisted FC de kommende to sæsoner.

– Jeg har forlænget, fordi jeg er super glad for at være i klubben, og miljøet og menneskerne omkring er i top klasse. Jeg har haft en god dialog med klubben, og begge parter vil hinanden det bedste, og det giver derfor utrolig god mening for mig at fortsætte i Thisted FC, fortæller Tobias Friis

Tobias Friis fremhæver også det gode træningsmiljø, der er at finde i klubben, hvilket giver muligheder for at udvikle sig som fodboldspiller.

Målet er først og fremmest af bide sig fast i cheftræner Bo Thomsens foretrukne 11 i forhold til hvem der skal starte på banen.

. Friis er stadig en ung spiller, men vi er ikke i tvivl om, at vi med den nye kontrakt kommer til at udfylde hans fulde potentiale, lyder det fra Bo Thomsen.

For nyligt byttede FCM-spilleren Gloire Rutikanga lejeopholdet ud med en permanent aftale med Thisted FC, der også for nyligt kunne bekræfte, at Jeppe Svenningsen vender tilbage til Thisted FC fra den kommende sæson, når hans kontrakt med Vendsyssel FF udløber.

Klubben har ligeledes sikret sig en ny underskrift fra klubbens topscorer Yao Dieudonne, der har forlænget sin kontrakt med Thisted FC frem til sommeren 2023.

Foto: Thisted FC Elite A/S

Forfatter

Related posts

Top