To klubmænd takker af hos Thisted FC

Når Thisted FC i morgen spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebane er resultatet uden den store betydning.

Uanset om thyboerne vinder eller taber til gæsterne fra HIK er 3. pladsen i 2. division endegyldig. B93 er 10 point efter Thisted FC, der samtidig har 4 point op til Hillerød på den oprykningsgiven 2. plads.

Thyboerne vil dog alligevel gøre hvad de kan for at vinde kampen, der samtidig bliver et farvel til to klubmænd.

Midtbanespilleren Mads Stefansen har valgt at skrue lidt ned for fodbolden. Han vil i stedet prioritere andre ting i dagligdagen, oplyser klubben. Mads Stefansen startede sin fodboldkarriere i Vestervig-Agger IF., men skiftede i en tidlig alder Thisted FC. Efter en afstikker til Aab som U14-spiller vendte han tilbage til Thy i 2018, hvor han været siden.

Også assistenttræner Peter “Snak” Christensen stopper efter slutfløjtet lørdag eftermiddag. Han blev tilknyttet som ekstra assistenttræner til klubbens 2. divisionshold tidligere på sæsonen.

– Klubben har været glade for det arbejde Peter har gjort den seneste tid, hvorfor vi også ønsker Peter alt held og lykke fremover. Peter har tidligere været tilknyttet klubbens U19-hold samtidig med, at han stod i spidsen for vores hold i 2. division tilbage i 2014. Så det er for alvor en ildsjæl, der takker af i klubben, skriver Thisted FC på sin hjemmeside.

I den kommende sæson vil det være Bo Zinck og Henning Pedersen, der varetager vores hold omkring 2. division.

Kampen imellem Thisted FC og HIK fløjtes i gang klokken 14.

Foto/collage: Thisted FC Elite

Forfatter

Related posts

Top