Tina Dickow solo i Thisted Musikteater

Som en del af Tina Dickows kommende soloturné lægger den populære singer-songwriter den 14. december 2019 vejen forbi Thisted Musikteater.

Her giver hun en koncert, som tager udgangspunkt i hendes nyeste album, Fastland, inklusiv de velkendte sange fra hendes bagkatalog.

Tina Dickow brød igennem i 2005 med albummet “In The Red”. Hun har i alt udgivet 11 albums, senest Fastland fra efteråret 2018. Tina Dickows første store danske soloturné i slutningen af 2017 var en ren triumf. Aften efter aften tryllebandt hun publikum på totalt udsolgte spillesteder med sine sange og historier fra en lang karriere.

Sidst hun var i området var helt tilbage i 2008, på Limfjordsteatret i Nykøbing. Hun har faktisk aner på Limfjordsøen, Fur, hvor hendes far stammer fra.

I mange år har melankolien og rastløsheden været et gennemgående tema i Tina Dickows sange, en evigt nagende tvivl, en søgen efter at finde sin plads i tilværelsen, med den konklusion at der ikke nødvendigvis venter noget bedre rundtom det næste hjørne. I disse år hvor mange kæmper med at finde tid til det hele, er det godt at komme ned i gear og huske at “sometimes the fastest way to get there is to go slow”, og nogle gange kan man stirre sig så blind på sine omgivelser, at man ikke ænser, at det man faktisk søger er “right here”.

På netop sådan en aften midt i december, hvor juleræset sikkert er godt i gang, er dette en kærkommen mulighed for at slappe af og fordybe sig i både teksterne og musikken.

Tina Dickow solo, Thisted Musikteater, 14. dec. 2019, kl. 20.00

Forfatter
Top