Tilmeldingerne vælter ind til Ladywalk – plads til flere

Tilmeldingsfristen til dette års Ladywalk, der afvikles den 29 . maj i Agger, er allerede på mandag den 1. maj.

Det er 10. gang, at det populære kvindeevent afvikles i Agger, og det fejres med blandt andet Snedsted Garden, der sender pigerne afsted på de to ruter på enten syv eller tolv kilometer, fortæller Lone Mark, der afvikler Ladywalk i Agger.

– Og når deltagerne kommer i mål, er der masser af underholdning med Iversen Band og det nye lokale musiktalent Daniel Nørgaard. Der er ligeldes flere boder, der skal være med til at skabe mere hygge på pladsen, fortæller Lone Mark der håber på op imod 6000 deltagere.

Næssie laver ølsmagning for mændene
Der er lavet aftale med Næssund færgen , der sejler ekstra og tager pigerne med til halv pris (dog ikke på klippekortet).

– det vil sige en bild med alle pladser fyldte kommer med for kun 3o kroner. Herudover sejler færgen indtil, at de sidste pige er land, fortæller Lone Mark.

Mens pigerne er ude at gå, er der ølsmagning for mændene på færgen og første gang den sejler retur er 20.30

Færgefolk er til uniformer
Thyborøn Agger færgen sejler pigerne gratis og de bliver kørt i shuttlebusser ind til startstedet tur/retur .

Færgemændene glæder sig til at byde pigerne velkommen.

– de vil ikke have en T-shirt på fordi som de siger : pigerne ELSKER mænd i uniformer, lyder det med et stort smil fra Lone Mark.

Ved at deltage støtter man Hjerteforeningen og PCO foreningen (homonelle forstyrrelser hos kvinder i den fødedygtige alder.

Man kan både tilmelde hold eller stille op individuelt og det sker her

Forfatter

Related posts

Top