Tidligere Superliga-profil stopper i Thisted FC

Den tidligere Superliga-profil Jeppe Mehl, har efter to sæsoner valgt at stoppe i Thisted FC.

Det oplyser 2. divisionsklubben i en pressemeddelelse.

Den 33-årige fodboldsspiller, som stammer fra Thisted, skiftede i 2007 byens hold ud med en kontrakt i Esbjerg fB. I 2011 skiftede han klubben på den jyske vestkyst ud med AC Horsens på en 5-årig kontrakt. I 2018 vendte han tilbage til Thisted FC.

– Jeppe er jo en klubmand, og det har altid været en fornøjelse at være sammen med ham. Han er kommet op gennem klubbens egne ungdomsrækker, og blev sendt ud og udviklede sig til at blive Superligaspiller. Det var skønt for Thisted FC, at Mehl kom tilbage til klubben i 2018 og i to sæsoner har givet ud af sin store erfaring til de mange unge spillere i Thisted FC. Specielt efter nedrykningen til 2. division har han bidraget med meget til den meget nye unge spillertrup som både spiller og assistenttræner i indeværende sæson, fortæller Jan Kristensen, som er medlem af klubbens sportslige udvalg.

Jeppel Mehl fortæller, at den primære grund til at han stopper er, tiden – eller måske snarere mangel på samme:

– Det har hele tiden været planen for mig, at min næste kontrakt skulle kombineres med et arbejde ved siden af fodbold. Da jeg er bosat i Holstebro, og har Tina og vores søn Hugo, vil det tage for meget tid fra dem, hvis jeg skulle arbejde i Thisted-området og spille fodbold efter arbejde samt transporttiden til Thisted.

– Det har været en svær beslutning for mig, fordi Thisted FC er min klub. Det har været fantastisk at vende tilbage til Thisted FC og jeg er rigtig glad for mit valg tilbage i 2018. Den dag i dag, og ligesom dengang jeg rejste fra Thisted FC første gang, er der et fantastisk sammenhold i truppen, og det tror jeg egentligt, der har været i alle år i Thisted FC, og det er en kæmpe styrke for klubben. Jeg kommer uden tvivl til at savne alle drengene i omklædningsrummet og på banen, lyder det fra Jeppe Mehl.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top