Tidligere minkavler vil i kommunalbestyrelsen for V

Jesper Balle Kristensen stiller op til november måneds kommunalvalg for Venstre på Mors. Han bliver dermed den tiende nye kandidat fra partiet.

31-årige Jesper Balle Kristensen bor lige uden for Vils på en nedlagt landejendom, sammen med sin kone og deres to børn.

Indtil for nylig vidste han hvad han skulle lave resten af sit liv.

– Jeg troede at jeg havde fundet det jeg skulle lave resten af mit liv, nemlig at være minkavler, men nu skal jeg have fundet en ny fremtid, men heldigvis har jeg min uddannelse fra Emb Smed som VVS & Energitekniker, som jeg måske kan gøre brug af igen.

Ikke alene var Jesper Balle Kristensen minkavler. Han var også formand for Thy-Mors Pelsdyravlerforening. Som formand fik han en del kontakt med politikere både på Mors og i Thy og på Christiansborg.

– Da der kom ”ro på” hele mink-situationen, fik jeg en opringning fra Hans Ejner Bertelsen (borgmester på Mors, ed.), som jeg i øvrigt havde fået så mange gange tidligere også. Men denne gang var det ikke for at tale om mink-situation. Han ville rigtig gerne have mig ”med på holdet”. Det var selvfølgelig en beslutning der krævede stor overvejelse, især i en tid hvor jeg ikke vidste hvad mit fremtidige arbejdsliv ville bestå af.

– Det fik mig faktisk også i første omgang til at takke nej. Men allerede få dage efter kunne jeg mærke på mig selv, at lysten til at gøre en forskel for andre mennesker, som jeg også følte jeg gjorde under hele situation med mink, ja den lyst fik mig til at sige JA. Selvom der også havde været andre der havde kontaktet mig, ja så var jeg ikke i tvivl, det var Venstre jeg skulle stille op for”.

Jesper Balle Kristensen mener det er vigtigt, at der på Mors er et stærkt erhvervsliv, og at man som kommune bakker op omkring nye idéer og virksomheder, som vil skabe vækst og liv på øen.

Forfatter
Top