Tidligere håndboldsspillere åbner padel-center i Thisted

Hvis alt går vel, både i forhold til klargøringen og coronarestriktionerne, åbner der et nyt padel-tilbud i Thisted i næste måned.

Det er de tidligere professionelle håndboldspillere Lars Krogh Jeppsen, Anders Oechsler og Søren Stoklund, der i samarbejde med lokale folk åbner et nyt padelcenter på Vilhelmsborgvej.

Håndboldspillerne står bag kæden padelclub.dk, hvor de i samarbejde med lokale folk åbner centre under samme koncept. I alt rådes der på nuværende tidspunkt over 8 centre i Sønderborg, Ringsted, Hjørring, Viborg, Kolding, Haderslev, Randers og Thisted.

Alexander Møller Andersen fra Thisted, kommer til at stå for den daglige drift af centret. Han arbejder, i disse dage, sammen med initiativtagerne Kent Odgaard, der oprindeligt kommer fra Klitmøller og Mathis Bentzen på at få centret færdigt.

Centret bliver opvarmet og kommer til at indeholde 5 baner til at starte med. Senere er det planen at udvide med yderligere to baner.

– Der vil både være single- og doublebaner, hvor doublebanerne er 10 meter brede og singlebanerne er 6 meter brede. Singlebanerne er ikke kun til at spille 1 mod 1, de kommer også til at henvende sig til personer der ikke er så mobile, som så kan spille 4 personer på en mindre bane, oplyser padel-folkene i en pressemeddelelse.

Verdens bedste kommer forbi
Med de nuværende restriktioner kan der ikke laves et stort opstartsevent. Men når det bliver muligt, vil Javier Ruiz, der er en af verdens højest rangerede spillere, komme forbi og spille en opvisningskamp.

– Vi vil gerne gøre det så tilgængeligt som muligt for alle aldersgrupper; veltrænede, utrænede, dem med boldøje og dem der aldrig dyrker sport. Så vi laver en introduktionsperiode med store rabatter, hvor det bliver muligt at låne bat og der bliver lavet introduktionskurser og begyndertræning, så man nemt og billigt kan komme i gang med at spille, fortæller Kent Odgaard.

Padel har været en stor sport i Spanien siden midten af 90erne, men det er først i de senere år at det rigtigt er kommet i gang i Danmark, hvor det til gengæld er blevet ekstremt populært. Spillet henvender sig til alle aldre og er nemt at komme i gang med.

Foto: Padel Club Thisted

Forfatter

Related posts

Top