Tican udvider: 22 ejendomme jævnes med jorden

Tican-slagteriet i Thisted har opkøbt 22 ejendomme på Strandvejen med det ene formål at rive dem ned. Slagteriet gør nemlig klar til en større udvidelse.

– Der vil ske det, at Strandvejen bliver lukket i løbet af foråret og der vil blive væltet en række huse, fortæller direktør Ove Thejls til LimfjordUpdate.dk

Udvidelsen sker tre år efter en turbulent sammenlægning med den tyske gigant Tönnies. Nu tror slagteriet i Thy for alvor på fremtiden.

Ove Thejls. Foto: Christian Kjeldsen

– Vi gør det, fordi vi gerne vil producere noget mere her på matriklen i Thisted. Vi har en tilgang af grise i øjeblikket, og vi får det også næste år, ved vi. Så vi overvejer nu, hvorledes vi skal øge vores kapacitet produktionsmæssigt her i Thisted, og det kan vi gøre på to måder – vi kan udvide vores produktionsfaciliteter og vi kan også udvide arbejdstiden. Så vi har begge modeller i spil, siger Ove Thejls til TV MIDTVEST.

Bedst at blive i Thy
Slageriet har undersøgt muligheden for at bygge nye lokaler udenfor byen. Men de er nået frem til den konklusion, at det er bedst at blive.

– Vi har drøftet mulighederne for at bygge nyt udenfor byen med vores ejere. Men jeg har også sagt til dem, at hvis vi skal bygge på bar mark, så er det ikke sikkert, det bliver i Thisted Kommune, men nok nærmere et helt andet sted. Og det tror jeg næppe lokalområdet kan være interesseret i, siger Ove Thejls til TV MIDTVEST.

Tican vil i den kommende tid forskønne området på Strandvejen, så den ikke ser så slidt og spøgelsesagtigt ud.

– Området bliver indhegnet med støjmur, og der bliver anlagt en cykel- og gangsti rundt om matriklen jf. lokalplanen.

Forfatter

Related posts

Top