Tican tillidsmand langer ud efter Dan Jørgensen

Tillidsmand på Tican og Socialdemokratisk kommunalbestyrelsesmedlem Peter Uno Andersen langer kraftigt ud efter partifællen Fødevareminister Dan Jørgensen for passivitet når det kommer til at understøtte den danske fødevareproduktion og det kan koste arbejdspladser i Thy på sigt.

– Jeg mener, at de skal til at vågne op og fødevareminister Dan Jørgensen skal til at være sit arbejde voksen, siger han i en sjælden kritik af en partifælle. Ellers kan han jo lige så godt vende tilbage til EU siger Peter Uno Andersen til Thisted Dagblad og påpeger, at ministeren efterhånden har fået så mange hints, at han, regeringen og Folketinget forlængst burde have taget problemerne i fødevaresektoren seriøst.

Peter Uno Andersen siger direkte, at hvis ikke politikerne sørger for at gøre det lettere for landmændene at producere tilstrækkeligt med slagteklare grise, så risikerer det at koste arbejdspladser i Thy.

Peter Uno Andersen skal mødes med sin kollega fra Danish Crown efter Påske for at finde ud af, hvordan fagforeningsstrukturen skal strikkes sammen i Thisted efter fusionen.

Foto: Lars Svankjær

Forfatter

Related posts

Top