Tican presset af agressiv Danish Crown

Bonusgrisen har netop besluttet at flytte 600.000 slagtesvin årligt fra Tönnies til Danish Crown, og det kan få konsekvenser i Thisted siger Tican-direktør Ove Thjels.

Bonusgrisen har indtil september aftale med konkurrenten Tönnies, der har slagterier i Thisted og Brørup. Administrerende direktør i Tican Ove Thejls, siger at Tican selv har forhandlet med leverandørerne i Bonusgrisen.

– Ja, det har vi, men vi har ikke kunnet nå til enighed, og jeg kan nu se, at de har valgt at indgå en aftale til anden side, siger Ove Thejls til TV MidtVest.

Selv om leverandørerne ikke har leveret slagtesvin direkte til slagteriet i Thisted, vil Ove Thejls ikke udelukke, at aftalen med Danish Crown kan komme til at gå ud over slagteriet i Thisted.

– Vi er i gang med at analysere situationen. Selv om leverancerne er til slagteriet i Brørup, så er vi nødt til at se det i et samlet billede og finde ud af, hvad det vil betyde for vores kapacitet, siger Ove Thejls.

Det er forventningen, at medlemmerne af Bonusgrisen vil tilføre Danish Crown omkring 600.000 slagtesvin alene det første år.

Foto : Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top