Thyboerne lagde gavekort for to millioner under juletræet

Thyboerne er vilde med at give gavekort til hinanden. Alene i december blev der solgt gavekort for over to million kroner til de lokale butikker og hen over året, er der solgt for i alt 4.5 mio. kroner. Det er mere end en fordobling siden 2019, hvor salget var 2.2 mio. kroner.

– det skyldes ikke mindst, at vi har formået at gøre lokale gavekort attraktive for de lokale virksomheder, når de skal give julegaver men også gaver i forbindelse med jubilæum eller andet i løbet af året. På den måde er det lokale erhvervsliv med til at holde omsætningen hjemme i den lokale detailhandel, og det er uvurderligt for vores lokale handlende, siger Handelschef Michael Vendelbo.

Han lægger ikke skjul på, at gavekortene er et vigtigt fokuspunkt for handelsforeningerne i Thy.

– de er nemlig med til at sikre lokal omsætning. Kunderne har også taget gavekortene til sig. Vi har aldrig nogensinde solgt så mange gavekort til kunderne, som i 2021. Simpelthen fordi man har fundet ud af, at et gavekort i en flot indpakning, er lige så fed en gave, som en hvilken som helst anden gave, vil være det. Og så giver det modtageren muligheden for at købe det, man ønsker sig ligesom giveren slipper for bøvlet med at finde den rigtige gave, siger Michael Vendelbo.

Husk at bruge gavekortene

Alle gavekort købt hos butikkerne i Thy, er gældende i tre år. Så man skal holde et vågent øje med udløbsdatoen.

– derfor opfordrer vi også alle til at checke de gavekort, man har liggende og måske samle dem sammen og gå en tur ud i den lokale detailhandel og få dem brugt i en fart. Det er nemlig sådan, at gavekortene er et kreditkort med et beløb på og butikkerne får først pengene i kassen, når man har brugt gavekortet i den butik, man vælger. Så vi opfordrer til, at man tager sig en shoppingtur rundt i Thy i en fart. Der er masser af fede tilbud derude, påpeger Michael Vendelbo.

Han håber, at Thy fortsat kan indtage førertrøjen i 2022.

– det er en fantastisk måde at hjælpe hinanden på, gøre modtagerne glade og være med til at sikre vores lokale detailhandel, slutter Michael Vendelbo.

Forfatter
Top