Thyboer leverede varen i weekenden

Thisted FC’s 2. divisions herrer vandt over førerholdet, FC Thy-Thisted Q’s ligakvinder besejrede Brøndby IF og cykelrytteren Michael Valgren vandt VM-bronze i Belgien.

Weekenden har været et stor en af slagsen for Thy.

29-årige Michael Valgren fra Østerild kørte sig søndag til en bronzemedalje ved VM i landevejscykling i Belgien. Thyboen lægger ikke skjul på, at ambitionerne rækker endnu længere i den årlige kamp om regnbuetrøjen, der altid har været et højdepunkt i hans sæsonkalender.

– Jeg har en drøm om at vinde VM, som i mine øjne er noget af det allerstørste. Når man kører på podiet, er man tæt på. Så jeg er sindssygt glad, siger Michael Valgren til Ritzau.

I Kvindeligaen besejrede FC Thy-Thisted Q Brøndby IF med imponerende 3-1. Med sejren rykker thyboerne fordi Brøndby i tabellen, og ligger nu på solid 3. plads. Rikke Dybdahl blev den helt store helt i sejren, fordi hun scorede hattrick.

Lørdag eftermiddag besejrede Thisted FC’s 2. divisionsherrer førerholdet fra Næstved BK. Thyboerne vandt 2-1, og rykker op på 3. pladsen i tabellen.

Arkivfoto: Thyfotografi.dk

Forfatter

Related posts

Top