Thybo klar til at indtage Europas fineste racerbane

I den kommende weekend køres anden afdeling af European Le Mans Series (ELMS) på den østrigske F1-bane Red Bull Ring – en bane, som Malthe Jakobsen fra Sennels ser frem til at køre på, omend han der hviler et vidst pres på den hurtige thybo’s skuldre.

Da den thy’ske racerkører i april måned kørte første afdeling af mesterskabet kom han nemlig hjem med pokalen for andenpladsen i LMP3-klassen.

Det er ikke en hvilken som helst bane, ELMS-feltet skal køre på i weekenden. Som navnet antyder er banen ejet af det verdenskendte energidrik-brand, hvis ejer er vokset op på egnen omkring banen – og derfor er banen blevet renoveret og står i dag knivskarpt:

Malthe glæder sig til weekendens udfordringer. Her ses han kørende i den forreste racer. Foto: Malthe Jakobsen Motorsport

– Det er godt nok en fin bane. Den ligger for foden af et par bjerge, så udsigten fejler i hvert fald ikke noget. Samtidig er den simpelthen så velholdt at man næsten skammer sig over at lave sorte striber på asfalten”, griner Malthe, som har brugt lidt af de seneste dages ventetid på at udforske området.

– Der er også et museum i forbindelse med banen, hvor der er en lang række af Red Bull Racing’s racerbiler, lige fra mindre klasser til Formel 1-biler. Alt er bare gennemført og ser imponerende ud, siger Malthe Jakobsen i en pressemeddelelse forud for løbet.

Forventningerne til søndagens løb er Malthe ikke bange for at fortælle om:

– I Barcelona viste vi, at vi både har bilen, teamet og kørerne til at være med helt i front af feltet, så vi sigter højt. Jeg tror at kvalifikationen bliver rigtig tæt på grund af banens udformning, og i det hele taget er vi på en bane hvor det kræver en skudsikker strategi og en portion held at få den helt store pokal med hjem.

4 Hours of Red Bull Racing starter søndag kl. 11.00 og vises gratis på hjemmesiden https://live.europeanlemansseries.com/en/

Foto: Malthe Jakobsen Motorsport

Forfatter

Related posts

Top