THYA skifter ejer: Vil brede kendskabet ud til hele landet

Hanstholm-virksomheden THYA, der producerer en lang række kvalitetsprodukter til madlavning samt forskellige former for spiritus og beklædning, skifter fra 1. juli 2020 ejer.

Alice Bisgaard, der har grundlagt virksomheden sammen med sit datter, giver nu stafetten videre til Martin og Ditte Brandt Nielsen fra Sjørring.

– Tiden er inde til få nye kræfter til nogle, der har lyst til at udvikle THYA og brede kendskabet ud til hele landet. Jeg vil i fremtiden koncentrere mig om at drive Chokolenten og så ellers udvikle nye produkter til THYA, som jeg på den måde, stadig får tilknytning til, fortæller Alice Bisgaard.

Marmelade fra THYA, Foto: THYA

Og ambitionerne er til at tage at føle på.

– Vi har en klar ambition om, at vi skal have endnu flere stærke lokale produkter med i vores THYA Univers. Vi er nu i gang med at analysere på hvilke produkter det giver mening at sætte i søen først. Herudover er det planen, at vi åbner op for, at vi sælger og distribuerer produkter for andre producenter i Thy via vores THYA Webshop og med vores logistikløsning koblet på, fortæller Martin Nielsen.

Han fortæller, at THYA flytter fra de nuværende lokaler i Hanstholm til Sjørring.

60% af THYA ejes af Martin og Ditte Brandt Nielsen, mens Alice og Tinna Bisgaard beholder 20%. De sidste 20% ejes af Claus Sørensen.

Foto: THYA

Forfatter
Top