Thy Rock sætter rekord i forsalg af billetter

De kniber sig selv lidt i armen i Thy Rock efter fredagens festivalcafe i Sparekassen Thy´s afdelinger i Hurup og Thisted. Normalt sælges der omkring 500 billetter i løbet af de to timer, festivalcafeen har åbent. I år er salget over dobbelt så stort – 1.050 billetter på to timer.

– Det er helt vildt, og vi er meget, meget taknemmelige over den enorme støtte, publikum har givet os. Der var kø ned ad gågaden og flere stod længe i kø, men alle tog det med godt humør og alle sikrede sig en festivalbillet og en gratis øl eller vand. Der var sort at mennesker i Sparekassen Thy i Thisted og en helt fantastisk stemning, siger Formand Hans Peter Jarl Madsen, Thy Rock.

Han tør ikke umiddelbart sige, hvad årsagen til salgsrekorden er, men mon ikke musikprogrammet spiller ind.

– Fredag kunne vi offentliggøre de sidste to store navne, der blev Nik & Jay, der ikke har turneret i flere år og i den grad er garanter for en fantastisk fest og ikke mindst Thomas Helmig, der har fået nærmest ikon-status efter ikke at have spillet live ret mange steder, de senere år. Læg så dertil Lukas Graham, Andreas Odbjerg, Folkeklubben, TV2, Magtens Korridorer, Die Herren, Anders Blichfeldt & Det Nye Band, Rasmus Bjerg med ”John” og lokale MD Duo, der væltede Sparekassen Thy Teltet sidste år, ja så har man en cocktail, der kan sætte gang i enhver fest, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.

Han oplyser, at det endelige program for scenerne ”Den Lille Vilde” samt ”Radio Limfjord Teltet” først er klar i løbet af foråret.

Salget af VIP Billetter blev skudt i gang mandag og dermed er billetsalget til alle billetkategorier skudt i gang på www.thyrock.dk

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top