Thy Rock halverer overskud men brager derudaf

Foreningen bag THy Rock har halveret overskuddet i 2014 fra kr. 507.490,00 til kr. 286.776,00.

Det skyldes primært et højere musikbudget på grund af 15 års jubilæum samt et lavere ølssalg fordi det regnede på første dagen. Til gengæld havde man en højere entreindtægt og generelt lavere omkostninger i forhold til 2013 og det tegner godt for årets Thy Rock, hvor man nu har rundet 5.000 solgte billetter.

Fantastisk jubilæumsår
Formanden for Thy Rock H.P. Jarl Madsen indledte sin beretning for året 2014 med at sige, at 2014 havde været et helt specielt år for Thy Rock.

– Thy Rock fejrede 15 års jubilæum og det blev markeret med et fantastisk musikprogram både på store scene og i Sparekassen Thy-teltet. For andet år kørte ”Den Lille Vilde” i samarbejde med Thisted Kommune, Tingstrup Skole, Musikskolen og Rytmus. Der er indgået 3-årig sponsoraftale omkring ”Den Lille Vilde” med Thisted Forsikring og Global Wind Power, sagde HP.

Han kom i sin beretning også ind på de øvrige arrangementer, som Thy Rock arrangerer herunder specielt ”Thy & Mors på Rådhuspladsen” og det efterfølgende ”Kulturnat i København”.

– Det som startede, som ”en skør ide” i 2013 blev en begivenhed der 23. og 24. maj 2014 havde besøg af tusindvis af københavnere, samt masser af thyboer og morsingboer. Arrangementet var begunstiget af godt vejr, hvilket var med til at gøre det til en kæmpesucces, sagde HP.

Ølpenge bruges på lokalt netværk
I sin beretning kom han også ind på den nye aftale med Royal Rock Beer Tour og den betydning det har for markedsføringen af Thy Rock.

– Tidligere var markedsføringstilskuddet ”en del af en pulje”, nu er markeds-føringstilskud baseret på faktisk afholdte omkostninger. Så markedsfører man ikke Thy Rock og Royal Rock Bear Tour, får man heller ingen penge, fortalte HP.

Thy Rock har valgt at bruge noget af dette markedsføringstilskud til ”netværksbygning” i erhvervsklubberne i Thisted FC og Mors-Thy Håndbold idet firmaarrangementer i forbindelse med Thy Rock bliver mere og mere populært.

Der var genvalg over hele linien ligesom årets musikprogram fik stor ros fra alle sider.

Forfatter

Related posts

Top