Thy Rock gav million-overskud for andet år i træk

Foreningerne kan Thy Rock kunne på onsdagens generalforsamling glæde sig over endnu et overskud i millionklassen.

Alle årets arrangementer havde givet overskud og det samlede resultat for Thy Rock og Komiteen for Kulturevent Thy blev på 1.456.000kr. mod 1.443.000kr. i 2015. Thy Rocks 2016 resultat blev på 1.248.000.kr. hertil kan lægges 2016 resultatet i Komiteen for Kulturevent Thy på 208.000kr.

Det gode resultat betyder, at der udbetales 149.000kr. til hver af de 8 foreninger, som står bag Thy Rock.

Resultatet i Komiteen for Kulturevent Thy tillægges Komiteens egenkapital, som herefter udgør 541.000kr.

I forbindelse med Stafet for Livet, Thisted har Thy Rock igen i år doneret 5.000 kroner.  Thy Rock har også doneret 25.000 kroner til Knæk Cancer på TV2.

Herrer i eget hus i “Dyrskuekroen”
Thy Rocks formand H. P. Jarl Madsen kom i sin beretning også ind på, at det var en speciel aften, idet generalforsamlingen for første gang kunne holdes i ”eget hus”, idet Komiteen købte Dyrskuehuset af Landbo Thy og Thisted Kommune i sommeren 2016.

– for fjerde år i træk var vejret ikke for godt og et skybrud torsdag aften før Thy Rock gav store udfordringer helt ind til åbningen fredag eftermiddag. Kun på grund af en fantastisk arbejdsindsats af de frivillige hjælpere lykkedes det at få fjernet mudder og kørt flis ud ved indgangen og andre strategiske steder inden musikken startede, sagde Hans Peter Jarl Madsen.

Besøgstallene for begge dage kom over 9.000 mennesker, hvilket var en fremgang på 4% i forhold til 2015.

thy-rock

Populære nyskabelser og værdifulde samarbejder
Thy Rock har gennem de senere år udviklet pladsen med flere tilbud til glæde for publikum – noget der bliver ved de kommende år.

Samarbejdet med Thy-Mors Energi resulterede i bar med Wifi og mobilopladning til gæsterne, ligesom kunsterne havde adgang til Wifi backstage.

Thy Rock har igennem årene opbygget et ”partnerskab” omkring afviklingen af arrangementet på Dyrskuepladsen med de to hovedsponsorer Royal, Sparekasse Thy, samt en række lokale firmaer som Radio Limfjord, Nordjyske Medier, Kong Gulerod, Sjørring El, Hotel Hanstholm, Skrannie Skilte, Bette Gris, Vognmand Anders Pedersen, Thy Container Service, Hundahl, Thy-Mors Energi og lokale butikker.

– Uden denne opbakning fra det lokale erhvervsliv ville det være nærmest umuligt at afvikle Thy Rock sidste weekend i juni, slog Hans Peter Jarl Madsen fast.

Han havde i sin beretning en helt speciel tak til alle de elever, ledere, pædagoger og lærere fra EUC, Thy Værkstedet og Sjørring Produktionsskole, som havde hjulpet til i Thy Rock-ugen. 16 elever fra EUC i praktik fra tirsdag til fredag. Thy Værkstedets hjælp med Royal Street-nyskabelsen og hjælpen fra de unge mennesker fra Sjørring Produktionsskole. Thy Rock er glad og stolt over, at de 3 institutioner er klar igen til Thy Rock 2017.

thy-rock-80er-fest

Musikprogrammet populært og 2017 tegner godt
H.P.Jarl Madsen glædede sig over, at publikum havde taget rigtig godt imod musikprogrammet til Thy Rock 2016 både hvad angår Den Store Scene og Sparekassen Thy Teltet. Radio Limfjord Teltet var igen i år et populært mødested.

– For fjerde år kørte Den Lille Vilde med Thisted Kommune, Tingstrup Skole, Musikskolen og Rytmus, som samarbejdspartnere og GWP og Thisted Forsikring, som sponsorer. Stor tak til alle – Chris, Niels og Jesper gør et kæmpe arbejde, lød det fra Thy Rock formanden.

Forberedelserne til Thy Rock 2017 er i fuld gang. Billetsalget er startet godt. Musikprogrammet er ved at være på plads. Som noget nyt i år vil det blive muligt i VIP-teltet at købe øl fra Thisted Bryghus (Årets bryghus 2015 og 2016) ligesom Thy Rock har fire arrangementer i kalenderen resten af året – udover Thy Rock.

H.P.Jarl Madsen kom i sin beretning også ind på de to øvrige arrangementer, som Thy Rock havde afholdt i 2016: Anders Agger foredrag og 80ér fest i Thy hallen. Begge velbesøgte og med fint økonomisk overskud.

Sidst, men ikke mindst, rettede H.P.Jarl Madsen en helt speciel tak til de mere end 1.000 frivillige medhjælper fra de otte arrangerende foreninger.

– Uden medhjælpere ingen Thy Rock, lød det fra formanden.

Forfatter

Related posts

Top