Thy Race udvider med padel-bane

De senere år er sporten padel-tennis vundet frem i Danmark – og nu er der endnu en bane på vej i Thy.

Til sommer er Thy Race klar med en padelbane ved Langbjerggård Lejrskole, der ligger mellem Skyum og Vilsund. Banen bliver placeret ved siden af den nuværende aktivitetspark, hvor der i forvejen tilbydes fodboldgolf, parkgolf og minigolf. Aktivitetsparken åbnede sidste sommer.

De seneste fem år har Thy Race bl.a. arrangeret motionsløb med op til 800 deltagere i Nationalpark Thy. Med padel ønsker virksomheden, at styrke den del af firmaet, der tilbyder aktiviteter til mindre grupper på helt ned til to personer:

– Derfor udvider vi med Thy Race Padel, fortæller Flemming Søvndal fra Thy Race.

Konceptet vil indeholde Pay and Play, hvor der typisk vil være 4 personer, der lejer banen på time basis. Thy Race Padel bliver dermed den anden udbyder i Thy til at tilbyde en kommerciel padelbane. Den anden ligger i Nors og er en del af Nors Boldklub.

Thy Race har med hjælp fra Erhvervshus Nordjylland søgt en omstillingspulje og har netop fået bevilget 250.000 kroner, som dækker en del af udgifterne til Thy Race Padel.

Padel er kommet til Danmark fra Sydeuropa og er blevet kendt som en aktivitet, der har en lav barriere for begyndere, fordi spillet er nemt at lære.

Padelbanen i Thy vil være fleksibel, og udover padel vil den også rumme mulighed for spil som volleyball, hockey og fodbold. Den vil også i forbindelse med events for mindre grupper kunne bruges til bl.a. Bow Combat. Banen vil være oplyst efter mørkets frembrud.

Thy Race har med hjælp fra Erhvervshus Nordjylland søgt en omstillingspulje og har netop fået bevilget 250.000 kroner, som dækker en del af udgifterne til Thy Race Padel.

Du kan læse mere om padel HER.

Forfatter

Related posts

Top