Thy populær på karrieremesse

Med smagsprøver fra Thisted Bryghus, Nordthy og Ice Bakers som trækplastre blev en masse unge studerende fra Aarhus Universitet onsdag præsenteret for Thy.

Det skete på Karriemessen Aarhus, hvor Thy var præsenteret på en stand.

I løbet af dagen var flere hundrede studerende forbi, og de fik både konkret viden og aktuelle jobopslag med hjem.

Det var Thisted Kommune som sammen med lokale Thyvirksomheder og Thy Erhvervsforum fortalte studerende og nyuddannede om de mange muligheder, Thy har at byde på.

Det fortæller Anne Hansen, der er erhvervschef i Thy Erhvervsforum.

– Det er vigtigt, at vi kan give de interesserede unge mennesker noget konkret med hjem. Derfor er vi glade for, at vi kunne udlevere de 18 aktuelle opslag fra forskellige virksomheder, siger hun.

Thy er repræsenteret på Karrieremessen Aarhus og en tilsvarende i Aalborg hvert år.

For Thisted kommune er det nemlig vigtigt at præsentere de aktuelle job- og karrieremuligheder for de unge i samarbejde med erhvervslivet. Det fortæller Ulla Vestergaard, der er borgmester i Thisted Kommune.

– Det handler om, at man viser de karrierevalg, der er i Thy, samtidig med at vi viser, at Thy er et attraktivt sted at bosætte sig. Vi har både et rigt kulturliv, mangfoldigt fritidsliv og en enestående natur, fortæller hun.

Foruden Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum deltog også virksomhederne TEKSAM, Hilding Anders og RSM på karrieremessen i Aarhus.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top