Thy- og morsingboer med overskud hyldet

I sin nytårstale sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen blandt andet, at “det giver overskud og håb for fremtiden” at være en del af fællesskabet. Ordene fra Statsministeriet gav genlyd i Thisted og Nykøbing, da GF Forsikring i sidste uge sagde en særlig “tak for dit overskud” til nogle af de mennesker, der går forrest til gavn for fællesskabet.

– Hver dag er der personer, der gør lidt ekstra. Folk, som har overskud til deres medmennesker, og som ikke deler ud af deres overskud for at få anerkendelse eller tak. De gør det, fordi de ikke kan lade være, og fordi de gerne vil hjælpe andre, som har brug for en ekstra hånd, sagde GF Forsikrings forretningsfører Johnny Kristensen, i sin tale.

Overskuddet skal ikke tages for givet
Seks lokale foreninger og seks enkeltpersoner var i rampelyset, og de fik varme ord med på vejen:

– I deler ud af jeres overskud og skaber glæde og tryghed – vel at mærke uden at modtage pokaler eller medaljer. Men vi skal ikke tage jeres overskud for givet. I fortjener stor anerkendelse og frem for alt en kæmpe tak. Uden jer var vores lokalområde ikke det samme, sagde Johnny Kristensen videre.

Med kampagnen “Tak for dit overskud” har GF Forsikring ønsket at skabe et rum for at anerkende nogle af de mange overskudsmennesker, der findes i lokalsamfundet.

De værdige modtagere er nomineret af folk i lokalområdet via GF’s hjemmeside. Den endelige udvælgelse af modtagere har GF Thy-Mors lokale bestyrelse stået for. Ud over hæderen fulgte et lille beløb, som GF Forsikring har doneret.

De modtog en særlig tak
THISTED:
Jesper Wittrup og Mads Bjørnå fra surfklubben NASA, som yder en stor indsats for børn og unge, så de kan få en god og tryg oplevelse med bl.a. surfing. Jesper og Mads får store roser med på vejen om dette ansvarsfyldte område, hvor de får børn og unge til at færdes trygt i det våde element i den danske natur.

Jan Sunesen anerkendes for sit store overskud og gode naboskab. Jan er selv syg med cancer, men derfor har han stadig overskud til at hjælpe sin cancersyge nabo – med alt lige fra hjemmebag, som altid vækker glæde, til hjælp med at lave en hundegård.

Desuden modtog disse øvrige personer/foreninger også en anerkendelse for deres overskud:

– Villy Rønn

– Inga Damsgaard

– Sjørring Rideklub

NYKØBING MORS:
Foreningen HF Mors Special Olympics, som er en forening gennem HF Mors, hvor der spilles håndbold på lige vilkår som andre håndboldklubber, her blot med handicappede. Her bliver der i stor stil skabt succes, fællesskab og gode oplevelser og med en ordentlig portion konkurrencegener fra spillerne skabes der her stor livkvalitet og masser af livsglæde hos de handicappede.

Gurli Vester Boll fordi hun er en ildsjæl for sin landsby, Elsø, hvor hun går forrest som formand gennem de sidste 16 år. Her gør hun et kæmpe stykke arbejde, uanset om det er med en malerpensel til en arbejdsdag, madlavning i køkkenet til spiseaftener eller nye projekter, så som byfornyelsen af Elsø Bypark, hvor hun har været en af grundpillerne.

Desuden modtog disse personer/foreninger også en anerkendelse for deres overskud:

Jane Andersen, Eva Madsen, Vivi Lank og Nikolaj Metner på vegne af de frivillige til Skaldyrsfestival og Svend Erik Jørgensen på vegne af de frivillige på Café “Perlen.”

Foto: GF Forsikring

Forfatter

Related posts

Top