Thy- og morsingboer hyldes for deres overskud

I de kommende uger bliver 10 foreninger og privatpersoner fra Thy og Mors hyldet for deres overskud.

Det sker når GF Forsikring overrækker dem et diplom og en gave som tak for den store indsats, de gør i lokalsamfundet.

Der er dem, der lægger en masse frivillige timer i den lokale idrætsforening, dem, der støtter op om udsatte familier, dem, der arbejder hårdt for at skabe fællesskaber, og så er der dem, der bare er smittende glade. I alle lokalsamfund er der foreninger og personer, som gør en ekstraordinær indsats og som udviser et imponerende overskud til deres medmennesker.

– Det er imponerende, hvordan de deler ud af deres overskud dag efter dag uden at forvente at få noget igen. På hver sin måde skaber de glæde og tryghed i vores lokalsamfund, og de inspirerer også deres medborgere til at gøre en ekstra indsats. Derfor fortjener de om nogen at modtage en hyldest, siger Gitte Larsen, der er forretningsfører hos GF Thy og Mors.

De 10 modtagere af ”Tak for dit overskud”-priserne er nomineret af folk i lokalområdet og modtager hæderen af mange forskellige årsager. Og priserne bliver overrakt på mange forskellige måder. Nogle af modtagerne bliver overrasket med prisen i deres eget hjem, andre modtager prisen på deres arbejde.

Foto: GF Forsikring

Forfatter

Related posts

Top