Thy Motor Sport opnåede flere topplaseringer

Lørdag blev årets første afdeling om det Jysk/Fynske mesterskab i bilorientering afviklet, med Aarhus Automobil Sport med Bernd Thrysøe som løbslægger og med terræn omkring Hedensted og omegn som arena.
I mesterklassen blev Børge Holm og Jørn Mørup suveræn vinder af klassen med kun en fejlkørsel, hvor de andre i klassen havde fra fem til otte fejl. Holm & Mørup var ikke de hurtigste i klassen da de valgte at køre løbet i deres egen tempo, og sædvanen tro havde løbsleder Bernd Thrysøe indlagt flere gode detaljer i løbet, og hvor man skulle holde koncentrationen skarp for ikke at falde i de fælder som han havde lagt.

Holm /Mørup blev noteret for 54 strafminutter.
På 6. pladsen i samme klasse kom Rene Hansen &Ole Sov med 237 strafminutter
Også i den næsthøjeste klasse A-klassen var TMS repræsenteret.
Erik Hald & Bjarne Madsen kørte også en sikker sejr hjem med kun 3 fejlkørsler og med en hurtig tid gav det sammenlagt 106 strafminutter.
Erik og Bjarne har kun kørt sammen de sidste 3 år og syntes nu at være sammenkørt som hold. Så de skal nok fremover fortsat være et tophold.
I samme klasse kom Ole Bach & Bjarne Agesen ind på en overraskende 4. plads med sammenlagt 250 strafminutter.
Til dette løb var der desværre frafald fra sidste års mestre i A klassen, nemlig Finn Hvidberg & Bjarne Nielsen her fra TMS, da de var optaget til anden side.

Næste store opgaver for Thy holdene bliver Lørdag den 9 April, hvor første afdeling af det Danske mesterskab køres samtidig med 2. afdeling af Jysk/Fynsk mesterskab, løbet afvikles med Kjellerup klubben som løbslægger.