”Thy Mors på Ministerkontoret” i København

Thy Mors på Rådhuspladsen tidligere på året blev en kæmpesucces og det blev bemærket i Ministeriet for By, Bolig & Landdistrikter. De besøgte nemlig i al hemmelighed arrangementet.

Det besøg har udmøntet sig i en invitation fra Carsten Hansen, der er Minister for Ministeriet for By, Bolig & Landdistrikter. Han vil gerne have folkene bag Thy Mors på Rådhuspladsen til at præsentere projektet i ministeriet på KULTURNATTEN, der finder sted fredag den 10. oktober 2014.

– Det er et kæmpe skulderklap til hele Thy Mors og alle de folk, der på den ene eller anden måde gjorde Thy Mors på Rådhuspladsen til den store succes, det blev. Vi glæder os til at bestige de bonede gulve og endnu en gang vise et udsnit af de gode ting, vi har at byde på i Thy Mors, fortæller Hans Peter Jarl Madsen, der sammen med Johannes Søndergaard var tovholdere på projektet.

Tager et lille udsnit med til København
KULTURNATTEN i København er en af årets allerstørste begivenheder i hovedstaden og trækker i hundredetusinder til arrangementer overalt i byen og blandt andet de åbne døre i ministerierne er populære hos befolkningen, der kan komme helt tæt på landets beslutningstagere.

– det er en enestående mulighed for at fortælle historien om Thy Mors på Rådhuspladsen og den griber vi selvfølgelig, ligesom vi selvfølgelige sørger for lidt smagsprøver fra ”Hele Danmarks Madkammer” i Thy Mors, fortæller Hans Peter Jarl Madsen, der har allieret sig med Morsø Jernstøberi, landbruget, fiskeriet, Thisted Bryghus, Dragsbæk, Premier Is, Thisted Kommune samt Morsø Kommune i forbindelse med arrangementet.

Gæsterne til ”Thy Mors på Ministerkontoret” får mulighed for at deltage i en konkurrence om MORSØ FORNO grillovn sponsoreret af Morsø Jernstøberi.

Forfatter

Related posts

Top