“Thy Mors på CopenColdHawaii” til september

I forbindelse med VM i Standup-Paddling, der er et samarbejde mellem København og Friends of Cold Hawaii fra Thy, har Komiteen for Kulturevent Thy, Thy Rock og Thy Turistforening arbejdet videre med et ”sideprogram” til de konkurrencer, man forventer vil trække rigtig mange tilskuere mod Københavns Kanal foran operaen.

– lige netop der, hvor tilskuere og gæster til Papirøen skal over kanalen fra Nyhavns-siden, vil vi i dagene fra den 1. – 3. september stille et stort 45 x 12 meter telt op med boder, der byder på alt det bedste fra området. Vi vil bygge videre på en stemning, vi lavede med Mors Thy på Rådhuspladsen, Thy på Strøget og Thy i Torvehallerne, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Hele molevitten flyttes til Vorupør
Efter tre dage i København transporteres teltet til Vorupør og ”eventen” afsluttes med samme opstilling i Vorupør som i København, indtil verdensmesterskaberne slutter den 10. september.

– Alt det praktiske vedrørende teltet, sanitet, opbygning af rammerne og transport fra og til Thy af jeres deltagernes gods, er der sørget for.  De, der vil være med, skal kun aflevere deres ting på en palle, der så leveres til den aftalte stand de to steder, eventen afholdes, slår Hans Peter Jarl Madsen fast, og fortsætter:

– Det bliver godt – og med den erfaring, der er høstet fra de tidligere arrangementer, er der ingen tvivl om, at det samtidig bliver stemningsfuldt, siger han.

Man har inviteret en lang række virksomheder mv. til informationsmøde torsdag den 4. maj kl. 19.00 på Thisted Bryghus.

Forfatter

Related posts

Top