Thy-Mors HF & VUC klar til opkvalificering af medarbejdere

Det danske samfund er i større grad lukket ned de næste mange dage på grund af spredningen af COVID-19.

Thy-Mors HF & VUC står derfor klar med fjernundervisningstilbud til de medarbejdere, som har lidt ekstra tid. Det kan være medarbejdere, som skal hjemsendes eller har ekstra tid på jobbet.

– Vi vil derfor gerne opfordre virksomhederne og deres medarbejdere til, at overveje muligheden for at bruge den kommende periode konstruktivt og meningsfuldt til efteruddannelse og opkvalificering. Virksomhederne får dermed mulighed for både at fastholde medarbejdere og samtidig at styrke deres faglige kompetencer. På én gang kan det give både faglig- og personlig udvikling for den enkelte medarbejder, siger Anne-Mette B. Larsen, der er avu-uddannelseschef hos Thy-Mors HF & VUC.

Thy-Mors HF & VUC har i 1. kvartal 2020 allerede afviklet mange forskellige virksomhedsrettede FVU-forløb, herunder FVU-digital.

– Vi er derfor godt klædt på til at gå online med hele FVU-paletten, således at det er muligt at sammensætte individuelle forløb ud fra den enkeltes ønsker og behov, siger Anne-Mette B. Larsen.

Thy-Mors HF & VUC står klar til at lancere alle FVU-fagene, i takt med at efterspørgslen fra virksomhederne viser sig.

– Dette kan gøres med dags varsel, uddyber Anne-Mette B. Larsen.

Virksomheder kan ved interesse kontakte virksomhedskonsulent Lene Skou Hansen direkte på telefonnummer: 21 30 35 71 eller tage kontakt til skolens hovednummer på: 70 70 12 34

Forfatter

Related posts

Top