THY-MORS HF & VUC bliver en del af Sports College Mors

Sports College Mors og de øvrige samarbejdspartnere er rigtig glade for at byde Thy-Mors HF & VUC velkommen i samarbejdet omkring Sports College Mors.

Sports College Mors, er et tilbud til unge der ønsker at kombinere deres ungdomsuddannelse med fodbold eller håndbold.

Thy-Mors HF & VUC, har til huse i samme bygning som Morsø Gymnasium og Morsø Handelsgymnasium & HG på Limfjordsvej i Nykøbing og ligger dermed klos op ad både ”Morsø Multipark” som huser fodboldspillerne og Jyske Bank Mors Arena som huser håndboldspillerne.

– Jeg synes det er helt fantastisk at vi nu har fået alle uddannelsesmuligheder på Limfjordsvej 95 med omkring ”Sports College Mors” Det giver os nogle unikke muligheder for at skabe et idrætsmiljø der siger spar 2. Eleverne er ikke ”nødt” til at vælge det ene eller det andet, hvis de ønsker at kombinere skolegangen med ekstra træning og muligheden for yderligere dygtiggørelse indenfor enten håndbold eller fodbold. Vi håber at vi på sigt, kan få en eller flere idrætsgrene med, så vi kan give eleverne endnu bedre muligheder. Hos os kan de vælge lige nøjagtig den uddannelse de vil og som passer bedst til de drømme de nu engang har omkring deres erhvervskarriere senere i live, siger Lars Svane Nielsen, der er leder af Sports College Mors.

Også hos Thy-Mors HF & VUC er der stor glæde over aftalen.

– Vi er rigtig glade for at vi er kommet med i samarbejdet omkring Sports College Mors. Det giver os mulighed for at kunne tilbyde vores elever både fodbold og håndbold træning. Derudover kommer vi ind i et velfungerende set up, med gode udviklingsmuligheder. Vi kigger altid på mulighederne for at udvikle vores uddannelser og dette samarbejde er en perfekt mulighed for at udvikle os på den idrætsmæssige front, siger Kirsten Torp, der er Afdelingschef på Thy-Mors HF & VUC, Nykøbing Mors.

Forfatter

Related posts

Top