Thy Mors Håndbold og Henrik Tilsted forlænger

Mors-Thy Håndbold har forlænget kontrakten med venstrefløjen Henrik Tilsted for yderligere en sæson.

Henrik Tilsted har gennem det seneste halvandet år spillet i Mors-Thy Håndbold, og også i den kommende sæson 2015/16 er han at finde på venstre fløj. Tilsted har valgt at tilsidesætte alt og har rettet fokus 100 % på håndbolden, træner godt og hårdt og har fået masser af spilletid i denne sæson.

– Vi er naturligvis glade for, at en af vore lokale unge har valgt at forlænge sin kontrakt med Mors-Thy Håndbold. Henrik har fået sin håndboldopdragelse i HF Mors, og det mangeårige talentarbejde som bliver gjort der, plukker vi nu frugten af. Henrik har en supergod træningsmoral og er et godt eksempel på at med flid, vilje og træningsindsats kommer man langt – i Tilsteds tilfælde bevist ved udtagelse til U21-landsholdet. Vi glæder os til samarbejdet med Tilsted og er sikre på, at vi vil få glæde af både hans personlige og spillemæssige kvaliteter, siger Lars Svane Nielsen, Udviklingschef i Mors-Thy Håndbold.

Også Henrik Tilsted ser frem til at fortsætte samarbejdet.

– Jeg er utrolig glad for at have lavet en ny aftale med Mors-Thy Håndbold. Jeg har været igennem en god udvikling de sidste sæsoner under ledelse af træner Jan Paulsen, og især den nuværende sæson har været god for mig med masser af spilletid. Vi har en god træningskultur, og jeg ser gode muligheder for at udvikle mig yderligere som spiller. Der udover trives jeg på holdet blandt de andre gutter og jeg har det godt med folkene i og omkring klubben, så jeg ser frem til den resterende del af denne sæson og den kommende, Henrik Tilsted.

Forfatter

Related posts

Top