Thy Mors godt fra start på “Ferie for Alle” i Herning

Weekendens feriemesse “Ferie for Alle” blev skudt i gang fredag, hvor målgruppen var de ældre og tilstrømningen var så stort, at der var kø ved alle indfaldsveje til Herning og ikke mindst MCH, hvor messen afvikles i alle 14 haller.

Morsø Turistbureau og Thy Turistbureau er traditionen tro på plads og meldingerne er, at man er kommet vanvittigt godt fra start.

– totaltproppet på alle fire flanker af standen og vi havde en fantastisk dag, siger Turistchef Ole Riis.

Thy-standen er i et samarbejde mellem flere lokale spillere.

– det er rendyrket samarbejde,i praksis vel at mærke! Her ses hektiske Stenbjerg Kro med Henny Mortensen, der serverede Studebov, Thisted Bryghus med Aage Svenningsen og den nye serie af Nationalpark Thy øl, og Hotel Thinggaard med Michael Thinggaard, der bare lagde tryllerier på bordet, som bød Thises Thyboost op til tæt dans og mange flere, lyder det tilfreds fra turistchefen.

Turistchef Bente Kristensen fra Morsø Turistbureau kan i lighed med sin kollega fra Thy glæde sig over stor tilstrømning til standen på messen hvor hun blandt andet markedsfører de store events, der kendetegner Mors året igennem herunder Østers- & Muslingepremieren.

Ferie for Alle messen kører til og med søndag eftermiddag.

Thy Ferie for Alle 4 The Ferie for Alle 3 Thy Ferie for Alle 2

Fotos : Ole Riis, Visit Thy

Forfatter

Related posts

Top