Thy-Mors Energi investerer i vindmøllepark

Thy-Mors Energi har købt 49% af anparterne i K/S Vindpark Blæsbjerg EWE, der er en del af projektet Vindpark Blæsbjerg nær Holstebro.

Vindpark Blæsbjerg består af 4 stk. Vestas V112 3,45 MW vindmøller på 84 m. tårn med en rotordiameter på 112 m., hvilket giver møllerne en totalhøjde på 140 m. Vindmøllerne blev sat i drift i februar sidste år  i februar 2018 og er beliggende ca. 10 km sydvest for Holstebro.

Håber på flere investeringer
For Thy-Mors Energi er investeringen i Vindpark Blæsbjerg et skridt i en helt ny retning, da koncernen ikke tidligere har haft ejerandele i vedvarende energiformer.

– Fremtiden er grøn, og som andelsselskab ser vi det som vores opgave at indfri de nationale energipolitiske ambitioner lokalt. For os er investeringer i for eksempel vindmøller en naturlig
hjørnesten i den proces. På sigt kommer vi til at lave yderligere investeringer i vedvarende energi, og da samarbejdet med Eurowind Energy A/S har været meget positivt, håber vi, at vi
får mulighed for at udvide samarbejdet, forklarer Lars Peter Christiansen, adm. direktør i ThyMors Energi.

Og den idé er direktør i Eurowind Energy helt med på:

– Vi betragter salget som startskuddet til et langt og givtigt samarbejde, og vi ser frem til fortsat at udbygge vores relation, siger adm. direktør i Eurowind Energy Jens Rasmussen.

Forfatter

Related posts

Top