Thy-Mors Energi fortsætter som hovedsponsor for Cold Hawaii Ultra

Thy-Mors Energi har netop tegnet et hovedsponsorat for 2017 for at sikre Cold Hawaii Ultra-løbet, der er et 50 miles løb. Sponsoratet sikrer en udvikling og forbedring af løbet og sikrer dermed løbets videreudvikling og eksistens. Løbet arrangeres igen i år af Thy Frilufts- & Klatreklub og afvikles lørdag den 30. september.

– Thy Frilufts- & Klatreklub er meget beæret over, at Thy-Mors Energi ønsker at støtte løbet. Det giver mulighed for at Cold Hawaii Ultra kan udvikle sig til at blive et fyrtårn for danske ultraløbere, siger Flemming Søvndal Nielsen fra Thy Race, som er arrangør.

Fra Bulbjerg til Agger
Cold Hawaii Ultra er et ultraløb fra Bulbjerg til Agger langs kysten og redningsvejen. Ruten er på 50 miles (80,5 km) og følger redningsvejen på stier, strand, hjulspor og enkelte veje. I år udvides løbet også med en ny rute på 50 km. Denne rute starter fra Hanstholm og følger samme rute som 50 miles med mål i Agger.

– Fordi så mange lokale borgere aktivt vælger os som det foretrukne el- og fiberselskab, kan vi gøre en forskel. I år er Cold Hawaii Ultra et af de projekter vi vælger at støtte, og vi er glade for, at vi forhåbentligt kan være med til at sikre løbet, der strækker sig ned gennem Nationalpark Thy, siger Lone Munk, kommunikations- og marketingansvarlig i Thy-Mors Energi.

Flemming Søvndal Nielsen forventer 100 – 200 deltagere til Cold Hawaii Ultra. Ultra løb er i fremgang i Danmark, men er dog fortsat for de få hårde løbere. Løbet er med til at vise Thy frem, fordi løberne kommer igennem Thys flotte, unikke, barske, øde og fantastiske områder.

Tilmeldingen er allerede åben på Thyrace.dk.

Arkivfoto: Mette Johnsen

Forfatter

Related posts

Top