Thy i Balance-gavekort revet væk: Nu går man efter millionen

Gavekort, som kan bruges i hele Thy har vist sig at være en kæmpe succes.

De første 750 gavekort blev solgt på ganske få dage. Nu sættes yderligere 750 stk. til salg takket være et sponsorat fra XL-Byg Tømmergaarden. Med sponsoratet på 100.000 kroner kan thyboerne igen købe gavekort med rabat.

De særlige gavekort, som har en værdi af 500 kroner, sælges til 400 kroner stykket. Differencen betales af XL-BYG Tømmergaarden, der samtidigt smider tre store gavekort oveni til en samlet værdi af 25.000 kroner.

XL-BYG Tømmergaarden har lokale afdelinger i Hurup, Hanstholm samt to i Thisted og derudover 13 afdelinger i Nord- og Midtjylland. Pressefoto

– Vi synes, at det er en fantastisk måde at støtte op omkring detailhandlen i hele Thy på, og derfor forespurgte vi om muligheden for at kunne støtte på én eller anden måde. Vi er alle i Thy afhængige af, at både erhvervsliv, detailhandel og de liberale erhverv har et godt fundament og en god opbakning i Thy. Derfor er vi også glade for at kunne støtte op, siger direktør Mogens Holst fra XL-BYG Tømmergaarden.

Kurs imod millionen
Hos ”Thy i Balance” kan handelschef Michael Vendelbo ikke få armene ned over thyboernes opbakning og den nye støtte fra XL-BYG Tømmergaarden.

– Det vidner om, at vi i Thy igen-igen fikser udfordringerne selv og gør det i fællesskab. Det kan vi godt være stolte af. Det er vi i hvert fald i detailhandlen, siger han.

Takket være aktiviteterne i “Thy i Balance”-projektet er man snublende tæt på at have sikret den lokale detailhandel en ekstra omsætning på 1 million kroner – det mål nås, hvis de sidste 750 gavekort bliver solgt.

Vinderne af de tre store gavekort på 25.000 kroner udtrækkes sammen med tre tilsvarende gavekort fra Thisted Forsikring og Sparekassen Thy ved det store liveshow på fredag i næste uge. Vinderne findes blandt dem, som, har købt et af de særlige “Thy i Balance”-gavekort, som alle er udstyret med et unikt nummer.

Den nye bunke af gavekort sælges online fra i morgen kl. 09. Se mere HER.

Foto: Søren Mygind

 

Forfatter

Related posts

Top