“Thy i Aarhus” har været en stor succes

Aarhusianerne har de seneste par måneder kunnet opleve smagen af Thy, og stifte bekendtskab med de mange spændende oplevelser i en pop-up butik ved Store Torv i Aarhus.

– Det er ganske enkelt gået forrygende, og vi har været utroligt glade for den kæmpe opbakning, Aarhus har vist os. Men nu er det snart slut, og det vil vi godt markere ved at invitere hele Aarhus til afslutningskalas, fortæller Turistchef Ole Riis Christensen fra Visit Thy, der har været tovholder på projektet.

Fiskeauktion lørdag
Der er lagt i ovnen til masser af oplevelser lørdag, men også mulighed for at tømme butikken til rene ”Thy-priser”.

Popup-butikken i Aarhus.1

– Der bliver blandt andet mulighed for at gøre et rent kup, når auktionsmester Jes Holm fra Hanstholm Fiskeauktion sætter friskfangede fisk under hammeren. Jeg tør godt love, at det ikke bliver kedeligt, og at man kan gøre en overordentlig god handel. Vi taler fisk af absolut ypperste kvalitet, friskfanget fra Nordsøen, fortæller Ole Riis.

Han fortæller ligeledes, at udover fisk også kan gøre et kup blandt andre varer.

– Der bliver også mulighed for at gøre et godt øl-kup hos Thisted Bryghus, der kører et drøngodt tilbud på sine specialøl med rabatter helt op til en tredjedel, fortæller Ole Riis.

Fremstød til gavn for Thy
Med butikken har Thy Turistforening villet give et indtryk af Thy, hvor der ud over smag og køb har været tilbud om at opleve en lang række fortællinger fra Thy. Senest var Jens Andersen, der er leder af Bunkermuseet i Hanstholm på besøg, hvor han gav en formidabel fortælling om Atlantvolden, der har et af sine ypperste anlæg i netop Thy.

Hele ideen er baseret på et stærkt samarbejde mellem fødevareproducenter, oplevelsesudbydere og overnatningssteder – samlet under Thy Turistforening, der på den måde igen har knytter stærkt bånd mellem erhverv og turisme, når opmærksomheden skal fanges udenfor området.

På den underholdende side er et af de kommende programmer i Søren Dahls radioprogram ”Dahl på Hack” optaget i butikken “Thy i Aarhus”, og denne gang med firnurlige vinkler også mod den egn, der er Sørens Dahls hjemegn.

Butikken på Sct. Clemens Stræde har åbent lørdag fra kl. 11:00, hvor auktionen løber af stablen

Forfatter

Related posts

Top