Thy Hike udsolgt 7 måneder i forvejen

Aldrig før har der været fuldt booket til Thy Hike syv måneder før, vandrestøvlerne skal i brug til den tre dage lange vandretur i Nationalpark Thy. Ikke desto mindre er det lige præcis hvad der er tilfældet forud for årets hike.

– Det er fantastisk at have fuldt booket til Thy Hike syv måneder før, den finder sted. Det er i hver fald ikke set før,  siger Maria Vangsgaard, som er indehaver af Thy Hike.

Hun sætter stor pris på de lokale partnere, som støtter Thy Hike. Bakkedal er hovedsponsor og har bl.a. markedsført Thy Hike ud til tusindvis af forbrugere landet over gennem sine medier. Det er en af årsagerne til, at der er fuldt booket med deltagere fra hele landet allerede nu.

Maria Vangsgaard har også bidraget til at gøre Thy kendt gennem Bakkedals reklameunivers. Her er alle ‘skuespillerne’ lokale. Maria Vangsgaard var med, da der var hygge rundt om et tændt bål på stranden under overskriften ’terrassevarmer i Thy’. Foto: Bakkedal

– Det var med sommerfugle i maven, at jeg tog kontakt til Bakkedal for at få støtte til Thy Hike, men jeg gjorde det, fordi det gav rigtig god mening med Bakkedal som sponsor. Her er et brand, som med reklamerne ’Fra os i Thy’ fremhæver alt det positive ved Thy, siger Maria Vangsgaard, som fik et ja med sig hjem.

Hovedsponsorat betyder bl.a., at der er råd til at videreudvikle Thy Hike, satse på et godt band om aftenen og en række spændende aktiviteter under gåturen.

Thy Hike finder sted den 20.-22. august.

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top