Thy Hike indstillet til landsdækkende initiativpris

Tidligere på året modtog Thy Hike 10.000,00 kr. fra Feriepartner Thy som et led i feriehusudlejerens såkaldte oplevelsespulje; en pris til lokale projekter der tilfører værdi og en god oplevelse til både fastboende og turister.

Nu er der måske endnu flere penge på vej til det fine initiativ. Thy Hike er nemlig blevet indstillet til at modtage årets hovedpris som det bedste lokale initiativ i Danmark i 2018 i konkurrence med 17 andre projekter.

Feriepartner Danmark har i år støttet lokale arrangementer og idéer med mere end 1 mio. kr. og med en kåring af de 3 bedste, vil der blive uddelt yderligere 100.000 kroner.

– Jeg har valgt at indstille Thy Hike til finalen fordi projektet lever fuldstændig op til intentionerne med prisen om at skabe en varig oplevelse for både beboere og turister her i Thy, siger Hanna Amdisen fra Feriepartner Thy.

Feriepartner Thy valgte selv at støtte Thy Hike tidligere på året fordi vi fandt det både spændende og visionært. For os, har det desuden været vigtigt, på denne måde at kunne være med til at give noget tilbage til det lokalsamfund, hvor vi har vores hverdag og driver vores forretning, siger Hanna Amdisen.

Gode chancer
Feriehusudlejeren tror at Thy Hike har en god chance for at løbe med den samlede pris, selvom konkurrencen er hård:

– Der er indstillet mange gode initiativer og arrangementer fra hele landet, og også mange, som vi her i Thy kunne lade os inspirere af til næste år. Jeg vælger alligevel at tro på gode chancer for vores egen kandidat.

Vinderne offentliggøres d. 28. november 2018.

Feriepartner Danmark gentager uddelingen af midler til lokale ildsjæle og projektmagere i 2019. Allerede nu er det muligt at søge om midler til et arrangement i 2019, hvilket kan ske på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje. Fristen for ansøgninger er 1. februar.

Foto: Thy Hike, facebook

Forfatter

Related posts

Top