Thy genåbner kulturen

I 2019 så en ny festival dagens lys i Thy. Thy til Kultur var navnet, og det blev i dén grad en uge spækket med spændende, festlige og farverige oplevelser for alle de glade besøgende fra nær og fjern.

Efter en ufrivillig pause i 2020 på grund af Covid-19, er Thy til Kultur nu tilbage. Forude venter flere dage med et tiltrængt skud kulturoplevelser til hele Thy.

Den kommende tid byder på en bred  vifte af farverige kulturaktiviteter for alle aldre og smagsløg: fra turnerende teaterforestillinger til tankevækkende podcasts, fra interessante foredrag til befriende fællessang, fra byvandringer til dagens poesi.

Fælles kulturfront
Thy til Kultur er et fantastisk udstillingsvindue for hele den brede vifte af kulturtilbud, som findes i Thy – og ikke mindst en oplagt chance for at vise alle, hvad det kulturelle Thy har på tapetet, også midt i en tid præget af Corona.

– Vi er fulde af forventninger til den kommende kulturuge. Programmet for Thy til Kultur 2021 er selvfølgelig påvirket – som resten af samfundet er det – af Corona-situationen, som har umuliggjort eller udskudt nogle af de ellers planlagte aktiviteter som f.eks. overrækkelsen af Kulturprisen, som nu er rykket til sensommeren.

Ikke desto mindre er vi enormt stolte af det brede og varierede program for ugen, og vi er glade for at se, at der på trods af omstændighederne også i år har været virkelig flot opbakning til kulturugen fra vores kulturkolleger i hele Thisted Kommune, fortæller Eva Sjælland, leder af KulturRummet.

Hun tilføjer, at festivalen naturligvis afvikles på en forsvarlig måde med overholdelse af de gældende Corona-restriktioner, hvor gyldigt Corona-pas bliver en nødvendig adgangsbillet til mange aktiviteter.

Du kan læse mere om alle aktiviteterne HER.

Forfatter

Related posts

Top