Thy esport og Thisted Forsikring indgår sponsoraftale

I forbindelse med det årlige arrangement esports- og LAN-event,Thy Party, hvor deltagerne overnatter på Dueholmskolen, vil Thisted Forsikring bidrage til brandsikkerheden med tekniske installationer således, at alle lokaler på skolen er sikret med røgalarmer.

Samtidig hjælper det lokale forsikringsselskab med at dække nogle af udgifterne til arrangementet.

– Vi ”gamle” må anerkende, at eSport efterhånden er en sportsgren på lige fod med mange andre sportsgrene. Det er den virkelighed vi lever i, og det skal os der er aktive i sponsormiljøet, give plads til. Forældrene der har deres børn afsted til Thy Party, skal vide sig sikre på at sikkerheden er i orden. Vi ser på det de unge mennesker bag Thy Party har drevet det til, og det er fra vores perspektiv helt fantastisk – ikke bare for de unge mennesker der deltager, men i lige så høj grad vores område der viser at vi også kan gå i front når det kommer til eSport og ikke bare håndbold og fodbold, fortæller marketingmanager hos Thisted Forsikring Rasmus Ustrup.

Thy Party afholdes d. 22-24 september i Sparekassen Thy Arena Mors.. Der er plads til 600 deltagere, med turneringer i seks forskellige spil, blandt andet Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og FIFA.
Dette års Thy Party er det 9. i rækken og har indtil nu været afholdt i Nors i Thy.

Thy Party arrangeres af den frivillige forening Thy eSport events i samarbejde med Ungdomsskolen Mors.

Foto : Thy Party

Forfatter

Related posts

Top