Thy Erhvervsforum klar med genstart for virksomheder

I Thy Erhvervsforum er man naturligvis meget optaget af COVID-19 situationen og den negative effekt virussen har på erhvervslivet.

– Vi vil gerne understøtte et samlet erhverv, så flest muligt klarer sig igennem. Det kræver fremadrettet fokus på tiltag og initiativer der sammen med regeringens tiltag samlet set kan styrke virksomhederne. Nogle af tiltagene tager vi selv her og nu action på, mens andre kræver mere forberedelse og er noget, som vi samarbejder med eks. handlen og turismeaktørerne om, siger erhvervschef Mikkel Johansen.

Ét af de her-og -nu tiltag, som Thy Erhvervsforum netop har lanceret, er et koncept, som man meget sigende har valgt at kalde for ’genstart’.

Lisbeth Bang Nielsen, erhvervskonsulent i Thy Erhvervsforum, fortæller, at man her vil tilbyde både medlemmer og ikke-medlemmer af Thy Erhvervsforum et omfattende tjek og revurdering af virksomhedens forretningsplan med udvikling af nødvendige justeringer, der passer til den ’nye verdensorden’.

Omdrejningspunktet bliver primært økonomi og forretningsudvikling, og arbejdet sker i tæt dialog og samarbejde med en række af lokalområdets rådgivere indenfor revision og forretningsudvikling.

Én af de rådgivere der medvirker er adm. direktør Henrik H. Galsgaard fra Landbo Thy:

-Det er helt klart et positivt og nødvendigt initiativ, at Thy Erhvervsforum nu tilbyder virksomhederne et meget målrettet ’sundhedstjek’ af forretningsplanen. Og som situationen er og forudses at udvikle sig, bliver det livsnødvendigt for virksomhederne at have styr på sin strategi, udtaler Henrik H. Galsgaard.

Foto: Thy Erhvervsforum

Forfatter

Related posts

Top