Thy Erhvervsforum i samarbejde med Google

I samarbejde med Google tilbyder Thy Erhvervsforum små og mellemstore virksomheder
gratis træningsforløb i at få “Succes Online”.

Målet er at sætte fuld gang i Thys vækst,eksport og jobskabelse. Bag initiativet står en bred alliance af offentlige institutioner,private firmaer og større interesseorganisationer: Google, Håndværksrådet, IT Branchen, FDIH, Erhvervsstyrelsen, Amino (portal for iværksættere), Ivækst (portal for iværksættere og SMV’ere).

– I Danmark taler vi om yderområder, hvor vækst har svære vilkår, men på internettet er “Udkantsdanmark” ikke eksisterende. Her kan man som virksomhed skabe vækst uanset om man geografisk er placeret i en metropol eller på en øde ø. Enhver virksomhed kan – ligegyldigt hvor lille og nichepræget den er – være global fra dag et. Det handler bare om, at de danske virksomheder skal have øjnene op for det enorme uudnyttede forretningspotentiale, som internettet rumme, siger Jesper Eiby Christoffersen, Ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark.

Træning til de små og mellemstore virksomheder
”Succes Online” er et træningsinitiativ, der hjælper små og mellemstore danske virksomheder med at gribe digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder billigere og på trods af geografiske begrænsninger. Som den nu femte i rækken af udvalgte kommuner tilbyder Thy Erhversforum sammen med Google et begrænset antal lokale virksomheder gratis forløb med foredrag, undervisning og personlig rådgivning.

Træningen dækker alt fra online tilstedeværelse, e-handel, sociale medier, digital virksomhedsstyring til hvordan virksomheder skaber trafik til sit website og får flere kunder. Dette foregår i samarbejde med Googles certificerede partner Adjust Marketing, samt Succes Online partner IBIZ-Center.

– For Thisted Kommune betyder Succes Online kurset, at lokale virksomheder får mulighed for med syvmileskridt at tage de digitale muligheder til sig og dermed være blandt dem, der med succes benytter de digitale muligheder inden for markedsføring, salg og administration. Jo mindre virksomhed du har, jo vigtigere er det at have “Succes online“, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

Kickoff 14. april
Det hele starter tirsdag, d. 14. april kl. 15:00 hos Videncenter Thy-Mors, hvor der er ”Kick off” med deltagelse af Borgmester Lene Kjelgaard Jensen, Google og øvrige partnere i initiativet.

Her skriver interesserede virksomheder sig op til træningsforløbet, som foregår i perioden den 20. april og til 10. juni 2015, fordelt på fem moduler : generelt om virksomhedens online tilstedeværelse, næste om at få flere kunder på nettet, tredje modul om at skabe trafik på hjemmesiden. Ved fjerde og femte modul fortæller IBIZ-centeret om, hvordan du får succes med sin webshop ved hjælp af sociale medier og e-mail marketing, samt hvordan du optimerer IT-infrastruktuen.

Forfatter

Related posts

Top