Thy Erhvervsforum ansætter ny Erhvervschef

Thy Erhvervsforum har ansat Kim Bak Kristensen som ny Erhvervschef med tiltrædelse den 1. december 2017.

Kim er oprindeligt uddannet i regnskab og revision, men skiftede karrierevej til politiet, hvor Kim bl.a. har stået i spidsen for en række udviklingsprojekter. De seneste 12 år har Kim beklædt en række betydende lederstillinger i det private erhvervsliv. Senest i en stilling som direktør i Dansk Industri og Skadeservice.

– Vi har med Kim Bak Kristensen fundet en meget kompetent og erfaren profil, der i kraft af en solid erfaring indenfor både offentlig og privat virksomhed kan bidrage positivt til at realisere de visioner og målsætninger, der er opstillet for Thy Erhvervsforum, fortæller Lars Torrild, bestyrelsesformand for Thy Erhvervsforum.

Stillingen som erhvervschef blev ledig med udgangen af juli 2017, og det glæder formanden, at der nu er afklaring omkring den fremtidige ledelse af foreningen:

– Vi har haft det privilegie at arbejde med et meget stærkt kandidatfelt, der alle har set jobbet som erhvervschef ved Thy Erhvervsforum som en mulighed for at indgå aktivt i den spændende udvikling, vi ser i Thy for øjeblikket. Der er fortsat et stort udviklingspotentiale for vores lokale erhvervsliv, og vi ser derfor også frem til at Thy Erhvervsforum med Kim Bak Kristensen i spidsen kan medvirke til at styrke Thisted Kommune både som erhvervs- og bosætningskommune, siger Lars Torrild.

Hvorfor Thy og Thy Erhvervsforum?

– … fordi naturen er der, iværksætterkulturen er der, de lokale fødevarer er der, mange spændende virksomheder er der, Europas største motorvej ligger lige vest for Hanstholm …. samlet set er der så mange ting at bygge på og jeg vil gerne være med til at forsætte indsatsen med at gøre Thy til det foretrukne alternativ til livet i de større byer, fortsætte indsatsen og støtten til iværksætterkulturen og det blomstrende erhvervsliv, siger Kim Bak Kristensen

Blandt de første større opgaver for den nye erhvervschef bliver medvirken i den igangværende revision af den kommunale erhvervspolitik samt de underliggende handlingsplaner for den kommende periode.

Baggrund om den nye erhvervschef:
Kim Bak Kristensen er 57 år og bosiddende i Holstebro sammen med hustruen Benthe, der er erhvervskunderådgiver i Tryg Forsikring. De har sammen tre voksne drenge.

Kim Bak Kristensen har i de seneste 10 år været formand for LAG i Holstebro Kommune, hvor han også i to perioder har siddet i byrådet for Venstre.

 

Forfatter

Related posts

Top