Thy Erhversforum fortsætter samarbejde med Google

 

I forbindelse med Thy Erhvervsforum succesfulde undervisningssamarbejde med Google – ”success online” i 2015 har Thy Erhvervsforum fået mulighed for at stille Google’s E-learning platform til rådighed for sine medlemmer.

Google’s nye E-learning platform er rettet mod virksomheder og privatpersoner der ønsker at lære med om kommercielt arbejde på nettet og indeholder emner fra at få sine syv områder fra ”Få din virksomhed på nettet” til ”Globalisering”. Platformen stiller få enkle spørgsmål og genererer derefter et individuelt kursusforløb med en række emner med tilknyttede lektioner – primært videolektioner. Efter hver lektion er der en mindre test der giver adgang til næste lektion når man har bestået.

– Google’s værktøj giver almindelige mennesker og virksomheder en fantastisk mulighed for at dygtiggøre sig – vel at mærke, uden at skulle bruge en formue eller rive hele eller halve dage ud af kalenderen for at tage på kursus. Vi er rigtig glade for at kunne for at kunne tilbyde muligheden til vores medlemmer denne mulighed og det er helt i tråd med at Thisted kommune fremadrettet ønsker at styrke erhvervslivet betingelser. Vi må erkende at det er en nødvendig at fremtidens virksomheder og dermed også medarbejdere, skal kunne mestre den digitale verden hvis de vil klare sig i et konkurrencepræget marked, siger Carsten Hougaard der er Erhvervschef i Thy.

Konsulenter klar til at hjælpe
Thy Erhvervsforums erhvervskonsulenter har også været igennem flere af forløbene og stiller sig naturligvis til rådighed hvis virksomheder skulle have spørgsmål.

Thy Erhvervsforum har i år haft mere 70 mennesker til Google’s fysiske undervisningsforløb ”Succes online” og de vil fremadrettet blive opfordret til at gennemgå forløbene. Ligeledes vil det blive en naturlig del af den nye iværksætterpakke Thy Erhvervsforum tilbyder de mere end 100 personer der ventes gennem iværksætter forløbet i 2016.

Samtidig har Thy Erhvervsforum lavet en aftale med Google, Ivækst og Adjust Marketing om endnu et forløb med fysiske kurser i løbet af foråret 2016.

Adgang til platformen er gratis for medlemmer af Thy Erhvervsforum.

Forfatter

Related posts

Top