Thy Cablepark nomineret til stor pris

Når Årets Idrætsforening for første gang bliver kåret ved det store sportsshow Sport 2021 den 8. januar har Thy Cablepark chancen for at vinde.

Cableparken er sammen med Hillerød Fodbold og Tune IF nomineret til prisen, som uddelels af DIF og Danske Spil. Det er nu op til danskerne at beslutte, hvilken af de tre foreninger, der skal vinde prisen.

DIF’s hjemmeside kan man læse en præsentation af de tre foreninger og afgive sin stemme.

I forhold til Thy Cablepark udtaler juryen, som har udvalgt finalisterne:

– På baggrund af et ekstraordinært frivilligt arbejde og et moderne blik for idrætsudvikling gennem faciliteter har den foreningsbaserede kabelpark skabt et unik grundlag for et vandsportsmekka i Danmark. Thy Cablepark er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan forene forskellige idrætsgrene lokalt og nytænke måden at drive idrætsudvikling.

Juryen består af sølvvinder i 400 meter hækkeløb fra OL i Rio, Sara Slott Petersen, Niels Erik Folmann, administrerende direktør i Danske Licens Spil og bestyrelsesmedlem i DIF Bent Clausen.

Vinderen vil ud over prisen modtage 60.000 kroner, mens nummer to og nummer tre begge vil modtage 20.000 kroner.

Afstemningen på DIF’s hjemmeside løber frem til den 24. november, og vinderen vil blive afsløret og kåret i forbindelse Sport 2021-showet i Herning.

Du kan afgive din stemme ved at klikke HER.

Foto: Thy Cablepark

Forfatter

Related posts

Top