Thy byder jazz og blues i verdensklasse

Der er musikoplevelser i verdensklasse, når Spillestedet Thy kommende uge byder på to koncerter i Plantagehuset i Thisted.

Billetterne til fredagens koncert med den danske, verdenskendte jazzpianist Chris Mihn Doky er for længst revet væk. Med sig på scenen har han Jonas Johansen på trommer og Peter Rosendal på akustisk bas. Der venter publikum en jazz-oplevelse i absolut verdensklasse denne aften, hvor det er lykkedes Jazz i Thy at trække endnu et verdensnavn til Nordvestjylland.
Lørdag aften skifter man genre i Plantagehuset, når legendariske Kenn Lunding Blues Band indtager scenen. En aften med Kenn Lending Blues Band er som en musikalsk rejse igennem afroamerikansk musiktradition, hvor publikum både har mulighed for at dvæle ved bluesens dagligdags poesi og at danse til sveden springer, i et funky rytmisk univers, med rødder i Afrika.
Der bliver tale noget, der minder om en dobbeltkoncert, hvor Thomsen-Nello-Hansen varmer op. Bandet består af Kent Thomsen – guitar, vokal (Peter Belli, De Dyre Drenge), Niels Nello Mogensen – bas, vokal (Johnny Madsen, Grarup Allstars) Henrik Hansen – mundharpe, vokal (Trouble Cats, Mojo Hands). De sidste billetter sælges på ticketmaster.dk samt i døren fra kl. 19.00.
Forfatter

Related posts

Top