Thy Awards: Her er de nominerede til Årets Talent 2018

Artiklen er blevet opdateret med begrundelse for de enkelte nomineringer

Den 1. februar løber årets udgave af Thy Awards af stablen – det er den årlige påskønnelse af idrætsudøvere fra Thisted Kommune, som på fornemmeste vis havde præsteret og sat Thisted Kommunes foreningsliv på landkortet.

Igår blev de første nominerede afsløret i kategorien Årets Talent.

De tre nominerede er:
Sophie Graversen, FC Thy Piger – Thisted Q (foto)
Sophie er et kæmpe fodboldtalent og udtaget til U16-landsholdet, hvor hun scorede 2 mål i sin landskampdebut. Hun spiller til dagligt på DMU18-holdet i FC Thy Piger, men før hun trådte ind i FC Thy Piger-sammenholdet trak hun i en Nors BK-fodboldtrøje, hvor hun spillede sin første år som fodboldspiller. Derudover har Sophie også allerede fået 3F-Ligadebut på FC Thy – Thisted Q og scorede –selvfølgelig- også debutmål her.

Lærke Siim, Thisted Badminton Klub
å trods af sine unge alder er Lærke allerede en del af seniorholdet i Thisted Badmintonklub, da hun kan hive point hjem til konkurrencerne. Hun har udviklet sig enormt de seneste år og træner ofte med de ældre drengene, for at få udfordring nok i træningsdagen. Lærke er arbejdsom, ihærdig og tager badmintonsporten utrolig seriøs, og dette gør, at hun spås en flot fremtid i en højt profilleret og særdeles teknisk krævende sportsgren.

Karoline Sørensen, Thisted Svømmeklub
Resultaterne kan remses op i hobetal, når snakken flader på Karoline og hendes svømmekarriere. Kvalifikation til Europæiske Junior Mesterskaber, guld ved Nordiske junior mesterskaber og Vest Danske mesterskaber. Svømning er ikke en sport man kommer sovende til, den eneste vej frem i svømmesporten er svømning, svømning, lidt fysiske træning og så endnu mere svømning. Karoline der nyder sin træning, og udover at præsterer, når det gælder, forlyder det også fra Thisted Svømmeklub at hun medvirker til, at hendes kammerater på holdet føler sig godt tilpas og løfter deres niveau.

Sidste år vandt racerkøreren Malthe Jakobsen fra Sennels prisen.

Forfatter

Related posts

Top