Thisted-virksomhed vinder historisk stor ordre

Thisted-virksomheden Thy El-teknik har vundet en historisk stor ordre på el-tavler. Tavlerne vil blandt andet blive brugt på et højteknologisk waste-to-energy kraftværk tæt ved Liverpool.

Efter en længere udbudsproces har Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC) valgt Thy El-teknik som leverandør af RIO paneler til både Hooton Bio Power Project og kommende projekter i porteføljen. Disse projekter kan komme med 6 måneders mellemrum over den næste årrække.

El-tavlerne skal anvendes på store kraftværker udenfor Danmark og den første leverance, der skal stå færdig til nytår, er til Hooton Bio Power Projekt i England.

– Vi er selvsagt utrolig stolte af, at BWSC har valgt os som leverandør af så stor en ordre. BWSC er en stor international spiller, og vi ser det uden tvivl som en blåstempling, at de har valgt os som leverandør. Selvom vi hele tiden har været klar over, at vi leverer et godt produkt, er det dejligt at få bekræftet, at en virksomhed som vores kan konkurrere med de store drenge, siger Anders Jensen Søe, administrerende direktør hos Thy El-teknik.

2.000 mandetimer pr. projekt
Panelerne opsamler data fra hovedtavler, undertavler og målertavler mv. og det skaber kommunikationen, som får de forskellige komponenter til at tale sammen. Det enkelte projekt inkluderer mere end 2000 mandetimer og består af mere end 30 meter el-tavle.

– Hvis man kigger på det samlede projekt, er det den største ordre i vores historie, og det er klart, at det vil kunne mærkes på travlheden i visse perioder,  siger Thomas Olesen, som er produktionsleder hos Thy El-teknik.

Thy El-teknik er landsdelens største tavleværksted og bygger styre- og fordelingstavler til en bred vifte af kunder såvel i Danmark som i udlandet. Derudover udføres industriservice på el-området og nøglefærdige industriinstallationer, ligesom virksomheden også tilbyder maskin- og robotprogrammering til industrielle anlæg. Kundeporteføljen inkluderer alt fra de helt store kraftværker til mindre lokale el-installatører.

– Vi er ikke fokuserede på at skabe det størst mulige afkast til os selv i de enkelte opgaver, men på at skabe den bedste løsning for kunden. I stedet går vi op i at etablere langvarige kunderelationer ved at være en fleksibel og intuitiv partner, og jeg tror, at det er disse ting, der har spillet en væsentlig rolle i forhold til denne ordre, slutter Anders Jensen Søe.

Thy El-teknik blev etableret i 2001 og tæller i dag 20 medarbejdere, heriblandt de fire ejere Anders Jensen Søe, Henning Thøgersen, Tommy Skallerup Jensen og Thomas Olesen.

Forfatter

Related posts

Top